North Korea

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju North Korea

Prodaje se nekretnina u Sjevernoj Koreji
Sjeverna Koreja je država Istočne Azije.
Sjeverno graniči s Kinom, s Rusijom, dok južno Korejska demilitarizirana zona na 38. paraleli dijeli je od Južne Koreje.
Za poznavanje tržišta nekretnina u zemlji i ako ste zainteresirani za kupnju nekretnina na prodaju u Sjevernoj Koreji važno je znati da se posljednjih godina jaz između grada i sela povećao. Gospodarski rast koji već desetljeće utječe na Sjevernu Koreju pogoduje frenetičnom razvoju urbanih središta.
Unatoč ubrzanom razvoju zemlje, izolacija na koju ih povlači američka imperijalistička politika ne dopušta distribuciju blagostanja na jedinstven i brz način. Iako je ponekad ta teorija izgovor za skrivanje drugih unutarnjih problema u državi.
Kim Jong Il favorizirao je razvoj nove društvene klase koja se zvala donju, tj. Gospodari novca. Oni predstavljaju srednju klasu zemlje i prisutni su u mnogim sjevernokorejskim gradovima.
U posljednje dvije godine gradovi Sjeverne Koreje su vidjeli kako se građevne aktivnosti povećavaju i u količini, ali prije svega u kvaliteti.
Problem za one koji žele kupiti nekretninu na prodaju u Sjevernoj Koreji je taj što privatno vlasništvo ne postoji i samo ga prostori mogu kupiti. Cijene stana u okrugu Chung-guyok u Pjongjangu kreću se oko 150 000 eura, ali troškovi variraju ovisno o zahtjevima i katu na kojem se smještaj nalazi. Cijene u ostalim gradovima su između 20 i 40% niže. Pyongyang i Sinuiju su dva grada s najboljim tržištem nekretnina i širokom ponudom nekretnina za prodaju u Sjevernoj Koreji.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB